Коронавирус: Съобщение от президента на Атлантическия клуб в България
11/03/2020
11 март 2020 г., София

Докато светът е изправен пред предизвикателството CODIV-19, нашият екип следва всички инструкции на Световната здравна организация и Министерство на здравеопазването.  Като организация, която вече 30 години организира стотици публични събития годишно, много от които с международен характер, осъзнаваме нашата отговорност към общественото здраве.

В тази връзка, публичните събития, организирани от Атлантическия клуб в България, насрочени за месец март, са отменени. Международните ни инициативи, като пътуването на делегация на Атлантическия клуб от 20 младежки лидери до Главната квартира на НАТО през месец април, също се отлагат до месец юни 2020 г.

Нашият екип също така следва стриктно препоръките от българските здравни власти относно пътувания и командировки.

Бъдещи дейности 

Атлантическият клуб в България е добре подготвен да продължи работата си, адаптирайки се към новите и надяваме се, временни условия, следвайки нашите политически и глобални цели. Следейки отблизо ситуацията, свързана с коронавируса и последиците от тази здравна криза върху международната политика, ние продължаваме да работим за реализирането на нашите проекти, свързани с иновации във външната политика и търсене на нови решения на глобални проблеми. Ето защо, през следващите дни ще обявим нашата най-нова програма „Три морета“. Следете сайта ни за актуална информация.

11 март 2020 г., София

Още ново около нас

Предстоящи събития