„На добър час“ на нашата скъпа стажантка, Емилия
05/02/2024

Днес се сбогуваме с нашата отлична стажантка и най-вече приятелка Емилия, която беше безценна част от екипа на Atlantic през последните пет месеца. Изказваме искрената си благодарност на Емилия Занетос от Норвегия, която беше една от нас в продължение на 5 месеца! Надяваме се, че преходът от Атлантическия клуб към бреговете на Егейско море ще бъде безпроблемен. Въпреки че тя вече може да не е част от оперативния екип, вярваме, че връзката ни ще издържи проверката на времето. Пожелаваме ѝ успех в бъдещите й начинания и се надяваме да останем във връзка с нея, докато се впуска в нови приключения!

Нейното заминаване ни провокира да помислим над осигуряванетонна възможност и на други като нея. Ние се стремим да поддържаме среда, която насърчава растежа, обучението и професионалното развитие на нашите стажанти. Като се сбогуваме с нея, очакваме с нетърпение да посрещнем нови таланти в нашия екип. Ако бихте искали да се присъедините към нашия динамичен екип, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

Благодарим ти, Емилия, че беше част от Атлантическото пътешествие! Ние оценяваме твоята постоянна подкрепа и сътрудничество. Пожелаваме ти всичко най-добро в пътя напред!

Още ново около нас

Предстоящи събития