XI международен еко джаз фестивал в Перелик „Звукът на тишината“

Инфраструктурна компания Перелик и г-н Кирил Асенов имат удоволствието да ви поканят на XI-я международен еко джаз фестивал в Перелик „Звукът на тишината“, който ще се проведе на 30 юли 2016 (последната събота на месец юли) от 20:00 на връх Перелик в близост до Смолян.

Еко джаз фестивалът „Звукът на тишината“ е уникален със своята екологична насоченост, която съчетава идеята за импровизация и творчество с опазването на околната среда като основна ценност. Събитието се провежда на 2191 метра над морското равнище в подножието на Перелик, на сцената на „Мечата къща“. Тази година фестивалът ще бъде под егидата на посланика на САЩ в България, Н.Пр. Ерик Рубин. Всяка година събитието събира голям брой посланици, бизнесмени, видни интелектуалци и любители на музика, и е широко отразено в медиите.

Различни джаз музиканти от Франция, САЩ, Сърбия и България ще вземат участие във фестивала. Българската сцена ще бъде представена от международната инструментална кинематографично пънк джаз банда Badlam Club, Hot Club de Plovdiv, която ще предложи на публиката да се наслади на цигански джаз и мануш и от Никола Горялов, Людмил Крумов и Велислав Стоянов, квартет с известния американски джаз пианист Райън Хенслър.

Моля, чувствайте се свободни да предадете настоящата покана за вашето семейство и приятели. Повече информация за събитието, пътуването и настаняването можете да намерите на интернет страницата на фестивала – www.thesoundofsilence.bg

Ще бъдем много щастливи да ви видим там.